Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän med mig själv

Min telefon

vill att man smeker den

jag har flinka fingrar

av misstag

lyckades jag därför

bli vän med mig själv

- här - 

 

det är svårare

i verkligheten  




Fri vers av HanKa
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-11 22:35



Bookmark and Share


  petter rost
Vad du än lovade dej, så är det en väldigt varm, go liten berättelse. Fint att du svek dej...
2014-05-12

  Angel of love
Ja ibland slinter fingrarna ;)
Men kanske ett steg på vägen, till även i verkligheten.?
2014-05-11

  HanKa
Men HanKa! Du lovade ju att inte berätta..
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa