Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN EVIG SYMBOL




Hon flög som en fjäril

Med sköra vingar


Föll

I den svindlande flykten



Tatuerade en fjäril

Kände vingarnas lätta beröring




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-12 08:41



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Verkligen?
2014-05-15

  Stjärnöga
skimrande vacker
och skör som
en fjäril..
2014-05-15

  Lena Själsöga Keijser
de vingarna är dig nära
2014-05-13

  Ninananonia VIP
Vackert..är det eviga i denna..
2014-05-12

  Lehva VIP
Vilken vacker och vemodig liten dikt...hon kanske vågar flyga igen... Bara så hon lättar från marken och släpper på kontrollen en liten stund...:-)
2014-05-12

  Lars Hedlin
Fint och ömt!
2014-05-12

  Anya VIP
Jaa det man inte har får man försöka skapa ändå. Det finns många "tatueringar" i livet. substitut... Och har man tur så kan man få känna vingarnas lätta beröring även av en tatuering. Bra slut här!
2014-05-12

    ej medlem längre
Ett minne...som varar för evigt.
2014-05-12

  louisegirl
Fint att ha en fjäril som symbol <3
2014-05-12

  walborg
Fin symbolik kring hudlöshet
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP