Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om självförtroende och livsinsikter, med en gnutta tvetydighet.


Ankungen

Ankungen

Utan tömmar
ljuva plan
lycklig nu och här.
Glädje strömmar
hela dan
alltid vara kär.
Sköna drömmar?
vackra svan
det är så det är.




Bunden vers (Rim) av Stefan Rydberg
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-12 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Rydberg