Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbeskyddande

Jag är en överbeskyddande människa
Som fängslar dig i mitt skal
En person som behöver bekräftelse
Varje dag

Tystnaden kan tala nog
Där inne finns tankar som inte kan komma fram i ord
Smärta som håller dig vaken
Den gör dig trött och sliten

Jag kan känna din smärta
Som att den vore min
Ibland väcks jag från mina drömmar
För att vakna stel av panik

En värld i en bur
Isolerad bakom en osynlig mur
Du kämpar för att ta dig ut
Men allting håller dig tillbaka

Jag skulle aldrig förlåta mig själv
Ifall jag skulle låta någonting hända
Om du skulle falla ner
För att inte finnas mer




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-12 13:28



Bookmark and Share


  cilax VIP
ett bra stycke självinsikt, gillar
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P