Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du mig nu?

En tom viskning,
ord som inte når ut.
Hör du mig nu?

Dina smekningar,
dina läppar,
ditt leende.
Mina tomma ord,
hör du mig nu?

Ett steg upp,
två steg ner.
Du stannar där uppe,
medan jag går ner.
Tre ord,
hör du mig nu?

Vi möts på mitten,
av universum.
Vi möts som stjärnor,
men förvandlas till hjärtan.

Du kramar mig,
jag håller dig hårt.
Tre ord,
Jag älskar dig.
Hör du mig nu?




Fri vers av Alva Göransson
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-12 14:30



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Väldigt fint och känns innerligt.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson