Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid för frid

En evighet som försvann

För blott ett ögonblick i din famn

Löven på trädet föll och kom aldrig igen

Uppslukade av marken där du ligger än

Ingen stig finns längre kvar

En mörk tjock dimma där den var

Natten har lagt sig, ingen sol att vänta

Min så vackra trädgård, nu bara en glänta














Bunden vers (Rim) av RandomLines
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-12 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines