Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid och tidmätning

hur mycket klockan är
kan variera

men vi lever ändå alla
i samma tid




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-13 09:11



Bookmark and Share


  sol
En "Anders :)

2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP