Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ringde på en gång och frågade''är du min saga ” du svarade ”jag längtar din röst”


Från den stunden var du allt i mina tankar..

Och jag älskade att titta på dig genom den värld som är vår.

Jag älskade dej när stjärnorna föll över havet för att bada
när promenaden var bekant på ytan över månen
och det var bara ett steg
mellan havet i Göteborg

Göteborg har tiotals ansikte
men vackraste och sötaste ansikte
är hennes ansikte som flöt ut i mina texter av poesi

Jag vill tacka henne
och tacka alla härliga kvinnor i denna värld
som lämnade sina spår i mitt hjärta

skulle kärlekens poesi varit omöjligt
och då skulle mitt liv

varit omöjligt
att leva...

En del av mej..

(Axplock ur min blogg)
Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller





Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 467 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-05-13 11:16



Bookmark and Share


  Connie
Sanslöst vacker!
2014-05-19

  Bo Himmelsbåge
En vacker o skimrande kärleksdikt!
2014-05-17

  Palett
Starka känslor i denna vackra text !
2014-05-15

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker,
2014-05-15

  bittemi VIP
Så skön poesi!
2014-05-15

  Maj-Lis VIP
Så vackert så
2014-05-14

  Lars Hedlin
Underbart fint ;)
2014-05-14

  aol
ljuvligt
2014-05-14

  Coldasice VIP
så andlöst vackert!
"Jag älskade dej när stjärnorna föll över havet för att bada"
jag älskar det!
2014-05-14

  Nasrin
Ljuvligt,vackert och kärleksfull!
2014-05-14

  Chawa VIP
Ljuvlig poesi skrivna med kärlekens röda bläck..!
2014-05-13

    huldran
kärlekens poesi
2014-05-13

  Lena Själsöga Keijser
så fint andas din hjärtpenna
2014-05-13

  Bibbi VIP
Ljuvligt beskrivet.
2014-05-13

    ej medlem längre
Vacker text från ett vackert hjärta.
2014-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Varmt och kärleksfullt.
2014-05-13

  Stjärnöga
Ljuvligt vacker
kärlek
och
kärlekspoesin
är snudd på
överjordiskt
vacker
i sin
melodi..
2014-05-13

  bumerang
Oj, en så fint uttryckt värme
i denna text. Känslorna bär
poesins vingar
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis