Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vin som är så gott och tidigare var bra för både det ena och det andra...


Rött vin

Det röda vinets goda effekter
tyvärr ett minne blott
att bara ta ett glas är
numera bara gott

Glädjen i ett glas rött i magen
försvann när de forskat klart
att ett glas vin om dagen
som tidigare hjälpte så uppenbart

nu inte kan anses hjälpa
mot förkalkning och infarkt
vore det att forskningen stjälpa
att istället ta något mera starkt?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-13 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter