Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina metaforer trampar många vardagsdramatiker på tårna



Det känns taskigt att skriva lysande alster i cyberrymden. Jag har faktiskt drabbats av dåligt samvete, eftersom jag vet att mina metaforer trampar många vardagsdramatiker på tårna.

Jag skulle heller inte tycka om att bli överkörd av ett tåg med elegant prosa, ord som kan sjunga i kör när de sover, samtidigt som jag själv blivit strandsatt mellan stor bokstav och punkt.

Det är synd om diskbänksrealisterna. De vill ha så mycket kärlek, men får endast psykotiska tillrop från dem som försöker komma ner från frågetecknet de råkat klättra upp på.

Jag är medveten om att språkbruket brister för många, inte som knoppar ut i blom, utan ut i ett halvt hysteriskt ”Göta Petter” när de ännu en gång snubblar på tredje bokstaven i kärleken och känner sig hopplöst små, då tåget tutar.


____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 16:02



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
"som försöker komma ner från frågetecknet de råkat klättra upp på. " Åh wow!

*vinkar*
2014-05-14

    jmn
Här är en glimt av likheten jag såg me Big L=) Det första stycket (bl.a) är lysande!
2014-05-13

    ej medlem längre
Var inte så hård mot dig själv, det långa avståndet, "mellan stor bokstav och punkt", kan delas upp, i delmål, med hjälp av, komma. ;)
2014-05-13

  Tabac VIP
Gillar dina metaforer - SKARPT!
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP