Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marken efter regnen

lika tysta

ljumma

som marken var

efter regnen


så inkapslade

var ögonen

så vidriga

som ögon

kan vara

likt vätskan

som flyter över

till bredden


där väntar vi alltid tryggt

håller stenarna från att falla

likt marken

efter regnen




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-13 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon