Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket sorg och saknad i ett söndrigt hjärta. Till min älskade Sara, 1995-2010


Aldrig mer

Hur kan du be mig sluta gråta
Hur kan du be mig att jag ska lugna ner mig
När hon inte längre finns här

Hur kan du säga att allting blir bra
Hur kan du säga att jag lär mig att leva
utan henne

Hur ska jag sova,vakna,äta,skratta,andas
utan henne

Hur kommer allting bli bra
Hur kan jag sluta gråta
lugna mig
När hela min värld var fast i en människa

En kropp så vacker så inte ens Gud kunde skapat den
Kärlek var ett sådant litet ord för oss
Orden räckte aldrig till

-
När ditt hjärta slutade pumpa blod
När dina lungor inte längre andades
När din kropp tappade temperatur
Grät jag aldrig

Det var så orealistisk att
du
var borta föralltid

Det var först när jag såg den vita kistan
Med ett gammalt foto på dig ståendes bland alla blommor
Som det där gigantiska hålet skapades
Det var först då
som mina ben inte längre orkade hålla uppe min kropp
Det var först då
Min kropp veks dubbelt
Det var först då
tårarna och skriken kom
Det var först då
som jag insåg att aldrig mer
aldrig mer din doft, aldrig mer din hy, aldrig mer dina läppar, aldrig mer ditt leende, aldrig mer din röst, aldrig mer ditt skratt, aldrig mer, aldrig mer dig.
Så hur kan du be mig sluta gråta




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-14 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen