Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt är sällan mångordig.


till min icke...

Om du fanns bredvid mig
skulle mitt liv gå andra vägar.




Fri vers av basen
Läst 448 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-14 07:38



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
insiktsfullt och fint
2016-04-19

  Alysse VIP
Fantastiskt fin liten dikt. Säger så mycket med sina få ord och ännu mer finns att läsa emellan raderna.

2016-03-31

  bumerang
Rubriken är verksam
Dikten är stor
2016-03-24

  i af apa
jamen så
är det ju
exakt!
2015-12-22

    ej medlem längre
tycker om när livet får en rörelse
vi bara följer

om alla bindestreck släpper
taget
taget
taget
2014-05-15

  Angel of love
Gillade denna mycket!!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

basen

Senast publicerade
Linjespel
till min icke...
* Se alla