Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsatilla









Djuren parar sej i trädgården. De klättrar bestiger om vartannat. Nyckelpigorna är värst, de gör det flygande i luften. Själv ligger jag under täcket i vardagsrummet. Jag ligger där och tänker på grannen. Utanför kör bilarna som galningar. Det är som om dom försöker komma först till ägget. slutstationen eller bara hem, nästa dag likadant och så om igen. Träden slår ut sina blad. De gamla brädorna som ligger på slänten ned mot uthuset, där går hon naken om morgonen vid stråna som kittlar mot anklar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-14 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en liten reflektion, kul
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg