Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång till sommaren




i gryningstimma skör

dimman sakta lättar

fuktigt glittergräs skimrar

daggkåpsdroppe speglar himlen



snart värmer solens strålar

snart susar sommarvindar

sommarblomster pryder ängarna

tusen dofter fyller luften


älskar dig så ljuva sommar

du får mig att leva på nytt

får mig att skratta igen

får mig att glömma sorgen i mitt hjärta


underbara sommar

famna mig

och jag älskar dig för evigt




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 16:27



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar text ... som väl är tonsatt, hoppas jag!!!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP