Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amore





sol från klarblå himmel

vi sitter på balkongen

sitter på en filt

nakna som Gud skapat oss


smeker leker kyssar

kramar famnar

känner hettan

måste känna

hud emot hud


du smeker mina bröst

jag känner din lusta

styv och hård

kärlekssaft flödar


kan inte bärga mig längre

måste måste bara

känna din styva hårda

i min längtande grotta


du tränger in i mig

utan besvär

glider så härligt kärligt



jag är kvinna

du är man

fyll mig med kärleks ljuva sötma

och älska mig igen och igen...




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 17:34



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... en åtråvärd kvinna är en varrrm, kåt ...stackars dem som har en kall kvinna ... usch!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP