Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedhaiku

En stund vid klyven
tankarna vandrar vida
vedhögen växer




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 382 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-14 19:13



Bookmark and Share


  limerick
Vackert fångad livskvalitet. Applåd!
2014-06-19

  Bibbi VIP
Härlig text.
2014-06-01

  Nitram P
Fin haiku! Har aldrig huggit ved men anar att det är något speciellt. Utan att riktigt veta varför kommer jag att tänka på en kort dikt av Aspenström:
"Måste den som åker tåg
tänka rälstankar?"
2014-05-24

  axveronika
Ja inte bara Lagerkvist...
2014-05-17

  Gunwale VIP
Det känns som om det är tankarna som får vedhögen att växa - sånt gillar jag!
2014-05-17

  Jaseph
En utsökt vardagshaiku med allitteration och känsla.
2014-05-15

  Monika A Mirsch VIP
Vilken underbar bar som fångar upp den gudomliga doften med värmande arbete. En träffsäker spröd haiku!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Annika J