Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är också människa, precis som vem som helst........


oigenkännligheten

Minns vad jag skall säga
lyssna
låt mig existera rättvist
inte mindre värd
i ditt medvetande

och om jag får
hackig röst
svaga ben
svagt minne
och skör själ
hjälp mig att vara älskad
känna mig älskad

som en tröst
in i oigenkännligheten




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 376 gånger
Publicerad 2014-05-14 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson