Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya ingredienser ger nya smaker. nya upplevelser ger nya insikter. Den här dikten har få ge titel till min nya diktbok (ISBN 978-91-637-5752-5, egen utgivning, FörlagsTryckeriet Vitterleken)


Nya ingredienser

Vitt och fint
låg snötäcket
Ljust och vackert
blev det

Livet leker
allt är gott
Glädjen och lyckan
gör sällskap

Tövädret
är obarmhärtigt
blottar
det smutsgråa

Plötsligt finns där
nya ingredienser
som får Livet
att smaka annorlunda

Töväder och händelser
naturliga inslag
som vi ändå
måste räkna med

Ur det smutsgrå
kommer en ny vår
liknande den förra
men ändå sin egen




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 22:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint du skriver...Tyckte om
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson