Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Själens Tankar

Mitt i livet
I mitt hjärta står skrivet
Älskade vän
tager du mej sen...
Lägger nu handen på mitt hjärta

Ibland tror jag att det här bara är början
Andra gånger känns det som om det redan är slut
Vart går vi härifrån, vart leder nästa steg?
Bort från varandra eller ännu närmare?
Jag längtar efter dig men orden fastnar inuti mig
Jag vågar inte släppa ut dem så jag tiger
Om jag vågade skulle jag säga allt jag tänker på
Att du är underbar, att jag saknar dig varje minut
Jag vill vara nära dig, alltid nära, känna din doft
Möta din blick, höra ditt skratt och din röst
Vad skulle jag inte ge för att få hålla om dig en stund
År av mitt liv för en minut i din famn...

En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 469 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-05-15 07:56



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
kärleks poesi i sitt vackraste sken!

Bravo!
2015-05-03

  Lena Själsöga Keijser
vackert
2014-05-28

    ej medlem längre
Gudars så fint

2014-05-19

  bumerang
Märkligt fenomen detta, att "orden fastnar". Allt det osagda, så svårt.
Men viktigt.
Du diktar från hjärta till hjärta.
2014-05-15

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2014-05-15

    ADI Nehlin
vacker, vacker
2014-05-15

  WyS VIP
Vackra ord till en" längtan"!
2014-05-15

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2014-05-15

    ej medlem längre
Åh så fint du skriver,
underbart fint!


2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Så vackra ord borde sägas högt!
2014-05-15

  Stjärnöga
Att våga är livet
för kärleken är allt..
så ömt vackert
kärleksfullt skriven..
2014-05-15

  Rise Little One
"År av mitt liv för en minut i din famn... " Vackra sanningen...
2014-05-15

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2014-05-15

    ej medlem längre
Önskade jag hade lyckats skriva nått sånt där vackert.
2014-05-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ord som alla kvinnor vill höra.....går direkt till hjärtat....speciellt tror jag denna mening: År av mitt liv för en minut i din famn....Enastående!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis