Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går och jag hänger med.

Jag packar ner mina saker,
tömmer hyllor och lådor
och rummet blir en enda stor sorteringsstation.
Jag förundras än en gång
över hur mycket saker jag ändå har
och över hur mycket papper
det krävs av en termin.
Jag börjar få rutin på det nu
eller skulle i alla fall kunna ha,
men som vanligt börjar jag långt i förväg
och skulle inte ens behöva
effektivitet.

Jag packar ner igen
och funderar på var jag ska,
men också på var jag varit.
Vad har jag lärt mig här?
Vad har livet mig givit sedan sist?
Livet förändras åter igen
och jag vet att jag inte behöver vara rädd,
om än jag är ibland.
Förändring;
Det kan bli bra.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 748 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-15 09:44



Bookmark and Share


  sigurd
Fiiiiiiinnnt Jessica !
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten