Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konvalescens

steg efter varsamt
steg
så balanserar jag på nåden
beslutar mig en dag i taget
framsteg, återgång, bakslag

överskottstid
jag ville alltid mer än så
asfaltssång
smaken av kaffe och ett veto

vad finns där under mitt ansvar?
det visste du aldrig -
vänder på foten
går den korta vägen




Fri vers av Cathrin M
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-15 11:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om tankarna jag får när jag läser. Tycker om de försiktiga antydningarna att diktarjaget är på väg men det går långsamt. funderar om den korta vägen alltid är bäst?
2014-06-09

  Alicia Stenfors
Krya på dig!
2014-05-18

  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-05-16

    ej medlem längre
Ser mycket känsla i mildheten.
2014-05-15

  Lehva VIP
Du skriver bra! Den här texten innehåller mycket vånda...oro...ilska.
2014-05-15

    ej medlem längre
Eftertänksamt...."beslutar mig en dag i taget". Man vet inget om nästa dag.....kanske inte blir det man tänkt.
Fint skrivet och beskrivet..
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M