Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Principsak — Du går inte att få bort

Skenheligt lyssnade du, när jag behövde
Varför jag?
Vargar vet vilket får som är svagast just då

Du ville ha oss att leka med
och vi kommer aldrig loss

Du - självgod, egenkär och troende med
din flock som förnekande vänt oss ryggen
Vargar skyddar varandra, även i krig

Du är den mörka skuggan över mitt liv

Jag ska skriva dig bort
en dag




Bunden vers av Ewa Åkerlind
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-15 12:43



Bookmark and Share


  walborg
Inre ro och frid kräver arbete
2014-07-01

  Minkki VIP
brrr för vargar i fårakläder...
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind