Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns det jobb!




arbetslös

som så många andra

satt vid datorn

ögnade igenom lediga platser

stannade upp ett tag vid en annons

och tog reda på vad det var för slags jobb



det lät ju riktigt kul och spännande!

men....

körkort och egen bil krävdes

så där sket det sig

vad jobbet bestod av?

sälja sexhjälpmedel :-)

fast inte fan vågar jag stå inför folk och prata om sånt

när jag tänker efter

men tanken var god




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-15 15:31



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... liksom produkten, får väl hoppas :-)))
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP