Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE MER NU...JAG BER

Nej, nej, nej...

Varför i satan snöar det nu igen för!?

Jag skulle bara stiga upp och dricka ett glas vatten
men önskar att jag hade låtit bli att göra det
För ute fick jag se snöstorm... modell mindre men ändå


Skit!


Går och lägger mig igen




Övriga genrer av Therés
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-03-27 02:13



Bookmark and Share


  mb74
det gjorde du rätt i,jag säger bara fy fan vad trött jag är på denna vinter
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!