Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Ditt inre kan fly

hur långt som helst

hur ofta som helst

när som helst

Men du är ändå närvarande

härvarande

frånvarande.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-16 13:03



Bookmark and Share


  Connie
Riktigt bra det där. Man har ju alltid huvudet med sig ;)
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver