Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadstena alla behagar!

Fina stad så gott belägen
mitt vid Vätterns granna våg.
Stadens parker smyckar vägen
bjuder in kom det ihåg!
Alla vinkar glatt och gärna
finn din vila här och mer.
Överallt är lugnet nära
man den sköna kyrkan ser!

Med sitt torn den blågrå lyser
över stadens alla hus.
Alltid mänskor där tycks dröja
stundom böja för gott ljus!
Något väl man här förnimmer
har du lust till bön och sång
gå då in och strax du finner
varma hjärtan på en gång!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-16 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text om en vacker plats...jag var där i helgen
2019-07-31

    ej medlem längre
Tänk om man kunde skrivva lika bra som du. Så otroligt vackert skrivit.
2015-07-17

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Otroligt Vacker
Sång om Sköna
VADSTENA***
Bättre kan Det
Inte Bli***/Kram
2014-05-17

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-05-16

  lodjuret/seglare VIP
Tjusigt värre, så en genast vill bryta ut
i sång genast till dess slut
låta orden stiga och bölja
likt i kören blott musiken följa
allt väntar där till vårens klut

2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt