Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min relation till Laban, Labolina och Lillprins Bus



Vi gjorde ingenting särskilt den där natten vi gick vilse i mörkret igen, satt mest i varsitt hörn av soffan, pimplade billigt rödvin och analyserade Laban, Labolina och Lillprins Bus.

Du sa att Laban och Labolina var blyga syskon som inte ville göra föräldrarna besvikna, därför gömde de sig under vita lakan och smög omkring på slottet, medan Lillprins Bus symboliserade det upproriska som ändå fanns inom dem.

Det konstiga med kärlek är att den uppstår när man minst anar, då man aldrig förväntar sig någonting mer av livet än det som redan hänt, men jag föll verkligen rakt av för dina spökteorier.

Min relation till Laban, Labolina och Lillprins Bus är komplicerad, eftersom jag hela barndomen trodde att de fanns på riktigt. Det vågade jag inte säga till dig efter vår vingliga kyss. Istället viskade jag att professor Balthazar uppfann oss ur en vattendroppe.

______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-16 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad säger du om min bibliska pappa;).
2014-05-16

  Nanna X
en god analys, jag tror den stämmer!
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP