Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det vår!




från grönskande skog

jag hör hans välkända hoande

ko-ko! ko-ko! låter det

den fule rackaren

som kackar i andras bon

där gökungen sedan puttar ut sina rivaler

till en säker död medan han själv frossar i mat


så konstigt att fågelmamman och pappan inte tycks fatta vad som pågår

ja, märkligt är beteendet hos vissa arter i vår natur




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 15:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik - som kräver eftertanke
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP