Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek





kärlekens låga brinner ljus och klar

inget kan förmå den att slockna



i världen krig och stormar härjar

avund och hat där frodas



förtal och skvaller växer

men inget rår på kärlekens varma källa


säg varifrån kommer denna kärlek?

hur överlever den i den här hemska världen?



jag vet inte

vet bara att jag är tacksam för all kärlek som finns

en kärlek som bara växer och växer

kärleken är evig




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-16 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP