Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

den där dagen kom min övertygelse
men den upphörde dagen efter


skänk mig tröst
skänk mig hopp

om Du vill





Övriga genrer av tcrtr
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tcrtr
tcrtr

Senast publicerade
:(
mars
bryter
-
vem vet
-
* Se alla