Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp om sig själv

Att vara sig själv
Är att få stå emot
Alla som vill att du ska vara som dem




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla