Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten godnattsång med hälta

 

jag tar in nattens mörka tystnad
till vattenkokarens bullriga sång
så mättar jag min lystnad
efter throat comfort te än en gång

i exilens nyvunna svalka
nu avklingar dagens slammer och bång
mens natten får sig nalka
en schäslong innanför min balkong

nu god natt, min värld, släck mig här
du lilla, du snävar registret
gör tonskalan efemär
- men på gryningen går du bet

 

2014-05-16   23:56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-16 22:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-23

  aol
Gillas så bra skaldat
2014-05-22

  Gunnar Ideström
En verkligt kosmisk dialog!
2014-05-22

  Eva Langrath VIP
Fint godnattvisa
2014-05-17

  Hans Christian
Skriven sent ser jag Minkki!

Mycket svårt att rimma som du gjort. En glädje att få läsa!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP