Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömmande hjärta



mitt hjärta ömmar fortfarande

och jag försöker förtränga
de pastelliga tyllsirliga drömmar
jag haft

om kärleken

den som dog


mitt hjärta ömmar fortfarande
men jag försöker

hitta en plats att stå på
i verkligheten

och lära mig leva
med ömmande hjärta

som aldrig slutar slå för dig




Fri vers av b.c.
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-17 04:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känslan!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.