Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsolsrus

Solen värmer marken het,
speglas i en damm
Strålar med all sin skönhet,
över blomma, blad och stam
Ja, våren är sprudlande vacker,
såsom våra själar -du och ja´
Den bringar oss glädjeattacker,
vi förundras nu var da´
För dagen känns enklare nu,
energi och lust är på topp
Ingenting är längre tabu
och ej långt till årets första dopp!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-17 12:08



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Tack för dina inspirerande vårord. :)
2014-05-22

  Lars Hedlin
Så fint framfört med känsla i orden!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda