Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga släppa taget om de andras verklighet




Jag stänger ner Facebook för alltid, bryter slutligen med vännernas livslögner. Äntligen kan jag andas igen, äntligen har jag befriat mig från drömfabrikens fasad.

Den gjorde endast ont tillslut.

Jag ringer upp dig, frågar om vi ska promenera i solen tillsammans, vara där i ljuset utan att någon ser oss. Kärleken är störst mellan dem som skapar en alldeles egen ö i stadens vimmel.

Det är bara det att du inte kommer våga släppa taget om de andras verklighet. Dagar går och nätter kommer, men det har blivit skrämmande att vara bortom tiden, även om den hemliga kyssen är vackrast.


___________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-17 13:32



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Bra! Slopa Facebook!
2014-05-23

  byggpoeten
Underbart uppmålat:)
2014-05-19

  Nanna X
håller med kerstin. blev lite besviken i sista strofen...
2014-05-17

  kerstin skriver VIP
den här var snygg! att skapa sin egen ö i en egen verklighet nära varandra. det gillar jag.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP