Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte förstått vad jag gjort

Vad är det jag gjort
Som får dig att behandla mig sämre än de som du ser som din egna sort?
Vad är det som gör att du är elak?
Gör antydningar istället för att vara rak på sak?
Vad är det som gör att du säger saker om mig som inte stämmer?
Säger vem jag är och vad jag gör utan att fråga om jag instämmer
Jag har inte förstått vad jag gjort
För att bli behandlad av dig som du gjort




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla