Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Det tysta huset
lyssnar med öppna fönster
på näktergalen.




Bunden vers (Haiku) av Skaldekarl
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-18 01:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Helt underbar haiku!
2014-05-19

  Nanna X
hus har också öron!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Skaldekarl