Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika starka men svaga

 

lyfter och faller
mellan ropande himlar 
och hårdbrutna marker

balanserar modlös
över fjäderlätta ord 
som fått bära det tyngsta
jag känt
du får aldrig sluta tro
hälsar den hopplösa
när jag närmar mig

för att komma hem.

jag läser ännu det omstridda
i kärlekens krypterade meningar
förlorar mig, om och om igen

tills det inte längre tvekar
att vända tillbaka, förvägrad

och utan

.

 

dig

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-18 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo