Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är det underbaraste, kiddo








som du finns hos mig
nyvaken mot mitt bröst, gnyende, som du tar
mitt lillfinger och kramar
åt

jag känner


min vila i dina korta andetag,
ro i stockholmsstress, asfaltsmark. och du är
det progressiva i signaturmelodin
till alfons åberg och rundheten hos mumin
i ett nytvättat påslakan,

du är samvetet
i ekologisk bananmos, så är du
skimret
i blinka lilla stjärna, och solstrålar vid gryningstid
, kritvitt i utspilld mjölk

du,


ditt hår
är rikedomen i en utslagen maskros,
och ditt skratt

är plåster

över alla mina sorger.
jag önskar ingenting annat än din lycka.
när du ljuder ord, de obefintliga,
ger du mer än mening
och jag vill ge dig allt, men du är för mig
mer än allt,

så är du


durackord. som dina stora ögon
söker min blick, som du lägger
dina mardrömmar i min handflata, och somnar om
mot mitt bröst










Fri vers (Fri form) av xilenie
Läst 537 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-18 12:30



Bookmark and Share


  blekhet VIP
"rundheten hos mumin" - älskar't!
2015-10-18

    Zernatiah
Adorable & Beautiful!
2015-05-24

  Delilah Juno VIP
Såå bra!
2014-09-28

  bittemi VIP
Vilken underbart fin kärleksförklaring!
2014-08-03

    jesse james
En fin kärleksförklarning.
"ditt skratt är plåster"- toppen/jj
2014-07-21

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2014-06-04

    ej medlem längre
Vacker och väldigt fin:)
2014-05-23

  AgnesP
Fantastiskt fin.
2014-05-18

  axveronika
Ah vilen fin beskrivning av den bästa av alla kärlekar
2014-05-18

  bittemi VIP
En underbart fin kärleksförklaring
2014-05-18

    Anna B
HUR vackert!?
2014-05-18

  Popangelov VIP
Underbar hyllning till det finaste vi har. Kanonbra skrivet.
2014-05-18

  Robin V
Åh så fint!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

xilenie