Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar idag

Det regnar idag och tårar
sjunger sånger på fönsterrutan.
Vi är i samklang regnet och jag
en självskriven naturlig duett.
Tillsammans dansar vi över marker och pölar
i sorg över den omättliga törsten.




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 596 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-18 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette