Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme

Som en frusen skugga stod jag
Långt in i det mörka
Du kom som en avlägsen flamma
Och visade mig värmen
Aldrig skådat mer värme
Jag börjar närma mig
Allt vi behöver är skydd
från dom kalla
Vill ha din värme
få mig att smälta
jag vill inte vara frusen mer
visa mig vägen
Skräm mig inte
jag är dig så nära dig nu
Älskar din värme
visste inte att värme kan
Kännas så varmt
snart behöver jag inte
frysa mer
hoppas






Fri vers av mb74
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-18 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74