Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortrest

Så långa timmar
när du inte är hemma
pratat med alla

Rastlöshetens grepp
cirklar igen och åter
regnet som smattrar

Ser på mobilen
som om vinden hade vänt
lampan i fönstret





Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-18 21:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du beskriver känslan bra!
2014-05-29

    ej medlem längre
Bra beskrivet om rastlösheten när man väntar.
2014-05-19

  Lehva VIP
Jag känner igen mig. Saknad och en otålig väntan. Fint beskrivet.
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om saknad.
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M