Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på en järnvägsstation Mellan Uppsala och Stockholm Läs långsamt för maximal effekt


När man vill tänka ensam

Känslan

Att vara ensam

När man vill ha

Den känslan

För att ibland
Är det skönt

Att vara ensam



Känslan av att

tänka ensam

Utan att sakna


Någon annan

För det är då
Man börjar förstå


Allt annat.




Att få den känslan


Är viktigt


För mig







Fri vers av Xan
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan