Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

Res.
Längs vägar finns allt
Som behöver ses.
Res.

Lyssna.
Du kommer få höra
Alling värt att veta.

Andas.
Bli buren av luften.
Lätt.

Lev.
Från moment till moment.
I morgon kan vara sent.
Lev.







Prosa av Dobrica Vukovic VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-07-18 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP