Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var ny på sidan skickade jag in denna texten.Den gick nästan spårlöst förbi. Skall jag sätta den längst bak i pärmen som ett varnande exempel?


FÖRNUFTET VISSTE. KÄNSLORNA FÖRNEKADE



Inga andetag

Ingen puls

Stilla

Rädslan jag buret, ständigt gnagande

Visste att hon skulle dö
men var ändå oförberedd.

Kaos

Förnuftet visste

Känslorna förnekade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-19 09:56



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det gör ont att läsa.
2014-05-22

  Lars Hedlin
JA känslan stor...berör inom!
2014-05-20

  Connie
Stark och skör på samma gång! Beror mig långt in i själen!
2014-05-20

  louisegirl
Berör mej starkt..
Mycket fint framfört <3
2014-05-19

    ADI Nehlin
vackert och berörande...sätt den längst fram i pärmen..manar till eftertanke
2014-05-19

  Stjärnöga
Starkt berörande
och skört vackert
förmedlat..
En smärta som
spränger stora hål i
själen..
Det ofattbara
möter verkligheten..
Själen värker..
Kramar om
2014-05-19

  Lehva VIP
Så tungt. Och så obeskrivligt sorgligt. Det finns saknad så stor att den är svår att förstå. Och händelser förnuftet aldrig kan förbereda oss för. Jag beklagar din sorg. Du berör med dina texter.
2014-05-19

  Gabrielle Laurèntzen
Djupt berörande! Svårt att sätta ord på något så starkt. Känner verkligen med dig!
2014-05-19

    ej medlem längre
Dina smärtsamma ord förmedlar en hel värld av känslor.
2014-05-19

  KYREUS of Sweden
Starkt skaldat!
2014-05-19

  Anya VIP
Starka inledande ord. Fångar upp på en gång.
2014-05-19

  Minkki VIP
ibland berör en text så starkt att responsen inte kläs i ord, decimeras till en applåd. ibland kommer uppskattningen långt senare.
2014-05-19

  walborg
Så fruktansvärt starkt och realistiskt! Chock.
2014-05-19

  Cathrin M
Fin, träffsäker dikt.
2014-05-19

  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2014-05-19

  Ida-Marianne
Bra beskrivning av känslor inför något man inte har makt att ändra.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP