Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In absurdum


Meskaline






Cafét nedanför badar i ett blodrött ljus. Ett havstänk, Längs kanalen flanerar unga par, de är ledigt klädda och det är åter kväll och dags att åtnjuta stjärnhimlen. Dessa stjärnor och formationer, de ger oss en föraning. De är inte någon slump. De är ämnade för oss. Dessa groteska avstånd som ingen, absolut ingen kan rå på. Lika lite som livet självt. Därför behöver jag ha någon med mej när jag blickar upp. Därför finns vi för varandra. Därför föll barkbåtar från skyn.
De längs kanalen vi går du och jag.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg