Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begär

Att motstå dig är lika svårt som
Att se stjärnorna när regnet faller




Fri vers av mb74
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 11:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt vacker.
2014-05-19

    ej medlem längre


Mycket vackra rader ...
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74