Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sann kärlek

Jag hatar dig för
Alla gånger du offrade dig för mig
Alla gånger du tog kontroll över mig
Alla gånger du log mot mig
Alla gånger du tog mig ut ur askan
Alla gånger du fick mig att vara mig själv
Alla gånger du gav mig kravlös kärlek

Jag älskar dig för
Alla gånger du tog av mig
Alla gånger du svek mig
Alla gånger du tryckte ner mig
Alla gånger du ljög för mig
Alla gånger du räddade dig själv
Alla gånger du rånade mig på kärlek

Och för den sista gången du sa farväl




Fri vers av mb74
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74