Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns angeläget att återpublicera dessa ljuvliga rader med tanke på att på lördag börjar det igen... :-) (Dikten skrevs ursprungligen 9 mars 2005 och publicerades på poeter.se 9 september.)


GAIS, SÅ KLART!


Hej! hur kan du bara låta bli,
att bli: en äkta GAIS:are?
det övergår onekligen mitt förstånd.
GAIS, GAIS, GAIS!

Gillar du inte ens äkta fotboll?
eller har du missat någonting?
Känner du inte riktigt den riktiga känslan?
GAIS, GAIS, GAIS!

Är du kanske enkom en äkta estet?
då måste du inte ens gilla fotboll för att uppskatta
klubbdräktens såväl utsökta färg som form
GAIS, GAIS, GAIS!

Ser du sedan GAIS på plan
på sköna gröna mattan
då inser du snabbt att skillnad är på svart och vitt
och att GAIS är rock´n roll!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 819 gånger
Publicerad 2006-03-27 11:28



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hå, hå!
Vi klarade åtminstone en allsvensk plats...
2009-12-07

  Nils Sondefors
Just nu leder GAIS Allsvenskan!
Hurra... :-)
2006-04-04

  Nils Sondefors
Ja, precis så är det! :-)

Tack Sigyn för ditt omdöme...
2006-03-28

  vildvin
Jag kan inget om fotboll
men inser att jag missat något...
vilken känsla!
2006-03-27

  Nils Sondefors
GAIS... och Azalea BK så klart!
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors